Едно нещо е ясно – и Възраждане“, и ГЕРБ достигнаха

...
 Едно нещо е ясно – и Възраждане“, и ГЕРБ достигнаха
Коментари Харесай

Павел Раличков: БСП ще каже стоп на корупцията и задкулисието във Варна

 izbori_2023_v1_013

 

„ Едно нещо е ясно – и „ Възраждане “, и ГЕРБ доближиха своя предел в електоралната поддръжка. Другото следва да забележим. ”

Това съобщи претендентът за кмет на Варна от „ Българска социалистическа партия за България ” Павел Раличков по време на избирателен спор по bTV.

Павел Раличков беше безапелационен, че по-високият бюджет при ръководството на ГЕРБ по никакъв метод не демонстрира, че животът в града се усъвършенства. „ Напротив - става по-зле с всяка минала година. Същото се отнася и за чистотата - преди 10 години Варна разполагаше с 20 млн. лева за непорочност, а в този момент разбираме, че бюджетът за непорочност е близо 45 милиона - това е над двойно повече, а градът е в пъти по-мръсен ”, уточни претендентът на Българска социалистическа партия.

По думите му, главната причина за нечистия въздух са фините прахови частици и варненци знаят по какъв начин се имитира миенето на улици в града: „ Действия, неприемливи от страна на сегашната администрация, тъй като всички знаем, от какво основно значение е това за здравето на варненци. ”

Българска социалистическа партия има работещо решение за това: „ Ние предлагаме общински предприятия да управляват всички комунални услуги в града. Първото нещо, което ще създадем е да създадем общински предприятия, които да ръководят чистотата и строителството на пътища. По този метод ще се отворят доста работни места и ще се спестят доста пари на варненци ”, уточни Павел Раличков.

По думите му, огромният проблем във Варна е, че липсва всякакво обмисляне и бистрота. „ Булевард „ Левски ”, като се изключи че е най-скъпият бул. в Европа, е един остарял план, изваден от нафталина. Безусловно необходим на Варна план, само че той е морално стар и не е настоящ към днешна дата. Защото главният трафик в града не е юг-север, каквато е посоката на булеварда, а е изток-запад. И по тази причина се получават тапите в придвижването, които тормозят варненци “, изясни Раличков за част от целите и визията си за развиване на Варна.

Той разяснява така наречен ров в центъра и го дефинира като язва в сърцето на Варна. “Там ГЕРБ и Портних дадоха на господин Гергов 42 милиона, с цел да може Община Варна да придобие собствеността за тази дупка. В същото време, повече от 7-8 години нищо не е направено. Предлагаме там да има двуетажен паркинг и зоната над него да се влее в ларгото, тъй че регионът там да бъде облагороден – по този начин, както желаят варненци “, съобщи претендентът на Българска социалистическа партия.

Павел Раличков акцентира, че европроектите би трябвало да са част от ръководството на Варна, тъй като това е добра опция за развиването на града, само че при ясни правила и транспарантно ръководство на процеса.

„ Уважаеми варненци, време е да си върнем табелката „ Варна - най-хубав град за живеене ”. Приз, който печелехме постоянно, когато ние, от Българска социалистическа партия, управлявахме града. Ние сме чисти хора за чист град. Нека дружно да почистим Варна от корупционните практики, от икономическите ползи, от задкулисието и от това хора с прякори да дърпат конците. Гласувайте за коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ с номер 1 в бюлетината “, прикани в умозаключение Павел Раличков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР